Kurs & arrangement

Luth Gruppen kan tilby kurs i helfoliering og bruk av diverse maskiner og programvarer. Vi arrangerer fra tid til annen arrangementer som vi inviterer til.

PDF-nedlastinger

No items found.
No items found.

Omega Skinz wrapping kurs

Ønsker du å bli virkelig god til å helfoliere, kreves det mye innsats og trening. Men trening uten veiledning kan fort bli tidkrevende og kostbart. Luth Gruppen tilbyr kurs i helfoliering i alle nivåer. Er du nybegynner kan vi gi deg starthjelpen du trenger. Er du erfaren har du fortsatt mye du kan lære! Kontakt oss for mer informasjon.

Operatørkurs

Har du en maskin du ønsker å lære opp en medarbeider til å bruke, kan vi hjelpe deg. En maskin blir ikke bedre enn operatøren som betjener den. Få det meste ut av investert utstyr og kjøp et operatørkurs så du får en bedre produkejonshverdag.

Programvarer har mange lett synlige og en del mindre synlige funksjoner som kan gjøre hverdagen og enkeltjobber enklere. Kontakt oss om trenger opplæring i en programvare du har kjøpt av oss, eller som du kanskje har kjøpt et annet sted, men ikke får den hjelpen du trenger.

Arrangement

Luth Gruppen arrangerer fra tid til annen arrangementer innen ulike produkttyper. Følg med på våre nyheter om ulike arrangementer som blir lagt ut. Vi prøver alltid å kommunisere om slik via mail utsendelser, men du vil alltid finne den samme informasjonen på vår hjemmeside.