Fargestyring & TestSelv

Luth Gruppen tilbyr kurs og opplæring i fargestyring. Vi har lang erfaring i bruk av RIP programvarer og instrumenter for fargestyring, og kan spare din bedrift for mye prøving og feiling.

PDF-nedlastinger

Test Selv

Den nedlastbare PDF filen inneholder et fargerikt bilde, sort og en del PMS farger. Print ut filen på din printer og sammenlikn den med prøven du har mottatt fra Luth Gruppen, så kan du se hvor stor forskjell det er på fargene printeren du har kan levere, kontra hva en Epson SureColor SC-S80600 kan levere!

No items found.

Fargestyring

Luth Gruppen har en solid kompetanse innen fargestyring. Hvis du har problemer med fargene er det ofte en del innstillinger som må sjekkes og settes slik at man får best mulig resultat. Noen ganger er det bedre å gå for et sett med innstillinger enn å vurdere de for hver jobb. Vi kan forklare konsekvensene av bruk av ulike profilinnstillinger og dermed får man et bedre forhold til hvordan man skal bruke innstillingene. Dessuten er det mange designere som ikke har et høyt nok kunnskapsnivå om hvordan deres fargeinnstillinger kan påvirke sluttresultatet.

Fargematching

Det er en del funksjoner i RIP programvarer som de fleste ikke mestrer. Luth Gruppen kan instruere deg i hvordan du letter arbeidet med å gjengi farger mer korrekt, og hvordan du kan jobbe for å treffe en nøyaktig farge uten å kaste bort masse tid og ressurser. Instrumenter kan også være til god hjelp når man skal reprodusere en spesifikk farge. Kontakt oss for mer informasjon!

Test Selv

Hvilke farger kan din printer levere? Er mediet du bruker profilert til din maskintype? Selv de mest anerkjente leverandørene av maskiner og printmedier kan "jukse" ved å levere deg generiske profiler som ikke utnytter potensialet i maskinen din til det fulle. Last ned vår "Test selv" fil, så kan du se hvor stor forskjell det er mellom en godt profilert utskrift fra Epson SureColor SC-S80600 og din egen printer.