Bestilling av service

Service på utstyr og maskiner bestilles på: service@luthgruppen.no eller telefon 22904140

PDF-nedlastinger

No items found.
No items found.

Kontakt oss

Vår servicemail service@luthgruppen.no overvåkes av den enhver tid tilgjengelige tekniske administrator. Vi tar da kontakt med rett kontaktperson hos kunden for å finne mer ut om detaljer når det gjelder problemet og servicebeovet.

Remote service

I mange tilfeller kan vi analysere eller løse problemet via fjernoppkobling. Dette blir mer brukt for hver dag som går. Vi har også potensiell backup hos våre leverandører som eksmpelvis Heidelberg, Kodak og Epson. Våre teknikere kan også via telefon eller fysisk besøk finne ut om det er behov for bestilling av reservedeler for å løse et problem.

Reservedeler

Vi har et utvalg av deler på lager. Imidlertid er hovedregelen at deler må bestilles fra fabrikk. Her har de beste leverandørene en mulighet til å levere neste dag med TNT/FedEX. Imidlertid tar det ofte litt lengre tid. Når delene kommer inn til vårt lager får tekniker umiddelbar beskjed og selve servicejobben kan starte.

Vi skaffer reservedeler til alt utstyr vi leverer.

Tjenester

Vårt produktspekter er stort og behovene for service og tjenester varierer. Det er ikke praktisk mulig å liste opp alt her. Imidlertid kan vi nevne support på programvare og produksjonsutfordringer, elektronisk og mekanisk service på alt utstyr. Flyttejobber og installasjon og opplæring på nytt utsty

En installasjon er ikke komplett før kunden er fornøyd!
Vi er løsningsorienterte!