Bestilling av service avtaler

Luth Gruppen tilbyr SW avtaler, PM avtaler og fullservice avtaler på utstyr til grafiske bedrifter og skilt & dekor produsenter.

PDF-nedlastinger

No items found.
No items found.

Programvareavtaler

Disse avtalene er backet opp av produsentene som Heidelberg, Kodak, Onyx og Caldera. Kundene er sikrtet oppgradering til siste versjon og feilretting. I dagens raske utvikling på både SW og HW er det viktig å følge med. Ofte er det andre aktører som Adobe, Apple og Microsoft som forårsaker behov for oppgradering og endringer.

Preventiv vedlikeholdsavtaler

PM avtaler er å anbefale for alt elektronisk og mekanisk utstyr som står i daglig produksjon. Her følger våre teknikere sjekklister fra produsentene. Det blir på samme måte som å ha din bil på service. Det byttes filtere, olje, sjekkes og justeres. Formålet med enhver PM avtale er at utstyret skal produsere så bra som muig og ha minst mulig stopp.

Fullserviceavtaler

Vi har også fullserviceavtaler med flere produsenter. Spesielt Kodak har et fint opplegg for dette. Her er all service inkludert, tilkalt service og PM samt reservedeler.

Forlenget garanti

Endel leverandører tilbyr forlenget garanti mot forhåndsbetaling. Epson er et godt eksempel her. 2 års ekstra garanti kan bestilles og det sikrer at våre kunder får et forutsigbart kostnadsbilde.

Serivceavtale primær

På Epson og Summa produkter har vi en egen avtale som er en PM avtale med utvidet funksjonalitet.