Vellykket messe for Luth Gruppen

February 22, 2023

Kategori

Sign Print & Promotion ble en vellykket start på året.

I Luth Gruppen har vi jobbet lenge med denne messen og var veldig spente på utfallet.

Det ble raskt klart, da vi startet på tegnebordet i høst, at vi ville få behov for mer plass. Vi ville også behøve hjelp fra våre samarbeidspartnere for å få til denne offensive satsningen. Resultatet ble en forøkelse av utgangspunktet til den største standen på messen, med god støtte fra våre partnere i EPSON, SUMMA, og GRAFITYP. Vi er Norges største leverandør av disse varemerkene, og vi er glad for å ha et så tett og godt samarbeide. De stilte opp med operatører, folk, materialer, brosjyrer etc.

Epson: Høy kvalitet og ytelse

På messen hadde vi flere hundre besøkende som fikk se alle blekkteknologiene vi har i vårt sortiment: UV på design-unikumet SC V7000, Eco-Solvent på legendariske SC S80600, Resin på stabile SC R5000, Sublimasjon på den lille, men hendige SC F500, og DTG og DTF på traveren SC F2100.

Henk Geesink og Kai Olsen fra Epson, sammen med vår representant Gunnar Müller

Summa - Benchmark i etterbehandling.

I tillegg til printere og blekk, var alle Summas serier representert med: Innstegsmodellen Summa S One, Toppmodellen Summa S Class 2, og Flatbed-suksessen Summa F1612. Vi viste folieskjæring på rull, samt rilling og gjennomskjæring av kartong på ark.

Summa F1612 - Det står flere titalls modeller i Norge, levert av Luth Gruppen.

Helfoliering

Vi viste helfoliering med Omega Skinz i front, som vakte stor oppmerksomhet. Omega Skinz har vært en snakkis i bransjen lenge, og vi har lageret fullt av spennende farger.

Petter Kjærstad forklarer fordelene med Omega Skinz

Bredden

Vi ønsket å vise bredde, og det følte vi at vi lykkes med: Vi viste over nitti farger med heat transfer fra WitPac. I "sublimasjonshjørnet" hadde vi kopper, handlenett, og musematter mm. fra Technotape, samt de mest briljante bilder fra ChromaLuxe.

Laser

Vi lanserte en helt ny serie lasere fra Nederlandske BRM. Disse viste seg å treffe markedet meget godt, og det kan godt være vi finner dem hos en og annen skiltmaker i løpet av de nærmeste ukene.

Jeppe Nielsen viser gravering og gjennomskjæring med Laser fra BRM

Bestillinger

Det som er helt sikkert er at tre bedrifter valgte å sikre seg en Epson SC V7000 flatbedprinter på messen. To bedrifter stakk av gårde med hver sin SC F500 til "gi-bort-pris" Det ble bestilt et par SC S80600, pluss mye mer. Kort sagt: En vellykket messe.

Odd Morten Foss i Prosess Branding er strålende fornøyd med å få med seg en SC F500 hjem.

Takk til alle fremmøtte

Til alle dere som kom innom oss og fylte vår stand med inspirasjon og gode samtaler: Tusen takk! Vi sees om ikke så lenge.