Luth Gruppen 130 år!

October 12, 2023

Kategori

Luth Gruppen har en lang histore som leverandør i Norge til grafiske bedrifter og skilt & dekor produsenter. Det startet med kontor i Karl Johans gate og etter noen år i Kongens gate 14 ble det innflytting i nytt kombinert lager og kontorlokale på Furuset i Oslo i 1968. Bedriften holder fortsatt til i Prof. Birkelands Vei 34b.

Som familieeid bedrift har langsiktighet og stabilitet over tid vært fremtredende. Vi har svært mange ansatte som har jobbet i firmaet i en årrekke. Noen har viet hele sin yrkeskarrière i Luth Gruppen's tjeneste. Det setter vi stor pris på og det er menneskene og kompentansen vi besitter som har gjort oss i stand til å overleve så lenge. Det er en kuriositet at firmaet kun har hatt 3 daglige ledere i vår 130 års lange historie: Johan Wilhelm Luth 1893-1945, Arne Hartmann Nielsen 1945-1985 og Arne Henrik Nielsen 1985-2023. Det vitner om stabilitet!

Men fornyelse er nøkkel til å overleve videre. Og bedriften har tatt steget med suksess fra å være en ren grafisk leverandør til å bli en betydelig aktør innen utstyr, programvare, kompetanse og forbruksmaterell til skiltmakere og storformat print segmentet.

Det blir ingen stor feiring ved denne anledning. Vi feiret vårt 125 års jubileum på Festningen restaurant på Akershus festning. Dessverre brant restauranten ned. Det var synd. Vi håper den blir bygget opp igjen!

Vi takker våre lojale kunder for mange år med godt samarbeid både når det gjelder maskiner, utstyr og tjenester og samvær!

Siste nytt fra Luthgruppen

No items found.

Alle nyheter