Lederskifte i Luth Gruppen

March 14, 2024

Kategori

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.

Jeppe (48) har jobbet i Luth Gruppen i forskjellige roller siden 2002 og har i de seneste årene viet mesteparten av sin tid til satsingen på skilt & dekor markedet. Her har Luth Gruppen fått et solid fotfeste med produkter fra blant annet EPSON, Summa og Grafityp.

Arne Henrik (69) har viet hele sin aktive yrkeskarriere i Luth Gruppen og har 45 års erfaring med ledelse og salg av maskiner og forbruksmateriell til grafisk bransje. Han overtok som eier og sjef i 1985, etter at hans far, Arne Hartmann Nielsen, hadde ledet firmaet siden 1946.

Dermed konkluderes en spesiell statistikk der Luth Gruppen har hatt kun 3 direktører i løpet av firmaets 130-årige historie! Luth Gruppen ble etablert i 1893 av Johan Wilhelm Luth og har helt siden starten betjent grafiske bransjer med varer av topp kvalitet fra anerkjente internasjonale leverandører.

Den teknologiske utviklingen gjennom Luth Gruppens 130 år har vært formidabel. Bedriften har vært med på mange opp- og nedturer gjennom årene, og har klart å følge med i utviklingen og holde seg oppdatert med både produkter og kompetanse. Arbeidet med å ha de riktige produktene og den rette kompetansen er en kontinuerlig prosess som fortsatt pågår.

Arne vil fortsatt bidra med sin 45-årige erfaring i firmaet som styreformann, og overlater nå den daglige oppgaven til en ny generasjon i Luth Gruppens lange historie.

3 ledere gjennom 130 år i Luth Gruppen AS

Siste nytt fra Luthgruppen

No items found.

Alle nyheter