Summa S Class 3 T160

Summa S3 T160 Tangentiell skjæreplotter med mediabredde opptil 168 cm.

Summa S Class 3 T160

Presisjon og allsidighet

Summa S Class 3 er en moderne enhet, designet for profesjonelle brukere som krever topp ytelse for konturskjæring av selvklebende materialer. Serien består av slepekniver (D-Series) og Summas avanserte tangentielle teknologi (T-Series) med en unik motorisert kniv som tilrettelegger for usammenliknbar nøyaktighet og presisjon, helt ned til de minste detaljene.

Gjennomskjæring og rilling

For det ultimate resultatet kan Summa S Class 3 også benytte FlexCut til å gjennomskjære og rilleverktøy, slik at man kan skjære ut klistremerker på et ark, eller individuelle klistremerker. Det er også mulig å lage små ruller med klistremerker. Med rilleverktøyet er maskinen også velegnet for å lage mindre serier av emballasje med falsekartong.

Smart sortering

Summa S3 skjæreplottere har en enorm ytelse som du kan dra nytte av, slik at du sparer tid og øker lønnsomheten. Med en hastighet på opptil 1.000 mm/sek. og gramvekt opptil 1.000 gr kan du enkelt skjære alle vanlige folier og printede og laminerte folier. Men hastigheten i seg selv er ikke viktigst. En skjæreplotter som sparer tid med smart sortering av objekter gir bedre effektivitet enn hastighet alene.

Statusbar

Alle Summa S Class 3 leveres med en stausbar som med blått, grønt og rødt lys indikerer om maskinen venter på at operatøren skal gjøre noe, om maskinen er klar, eller om den produserer. Statusbaren er en nyttig indikator som gjør det lettere å overvåke maskinen.

Designet for topp ytelse

Summa S Class 3 er mer enn presisjon og allsidighet, det er en arbeidshest som er bygget for å vare lenge. Materialer og komponenter av høy kvalitet sikrer langvarig kvalitet, selv med krevende materialer og jobber.

Avansert tangentielt skjærehode

Summa S3 T160 er en avansert modell. Maskinen har tangentielt skjærehode, som roterer seg slik at kniven alltid skjærer i korrekt retning. Dette gir bedre skjæring på tynne, tykke og tøffe materialer. I tillegg er tangentiell teknologi overlegent på tynn tekst og FlexCut. Ingen andre maskiner kan vise til så bra skjæring som en Summa T-Serie maskin!

Mesh kurv

Summa S Class 3 leveres standard med mesh kurver som slipper støv gjennom, og som er bedre konstruert enn tidligere modeller.

Fornøyde kunder

I Luth Gruppen har vi Norges beste kunnskapsnivå på Summa maskiner og vår installerte base består av meget fornøyde kunder. Dette skyldes ikke bare at produktet er bra. Vi tilbyr vedlikehodsavtaler på maskinene, slik at du kan være trygg på at maskinen yter som den skal, år etter år.

Opplæring

Når du kjøper en Summa skjæreplotter av Luth Gruppen, er vi opptatt av at du som kunde skal få mest mulig ut av investeringen. Vi anbefaler at vi installerer maskinen for dere, og vi tilbyr grundig opplæring i maskinens funksjoner med praktiske eksempler. Den tiden vi bruker på å gi deg opplæring resulterer i bedre avkastning på utstyret i form av økt produktivitet og kvalitet. Med den nye Summa GoSign programvaren kan vi tilby en helt ny løsning for skjæring som gjør arbeidsdagen lettere.

Tekniske spesifikasjoner

Modell

S3 T160

Dimensjoner

225 x 69 x 111 cm

Mediabredde

17 til 168 cm

Arbeidsområde

158 cm x 50 m ("Oversized mode" muliggjør bredde + 7 cm)

Merkeavlesning

OPOS X, OPOS Xtra, OPOS Barcode

Opptil 2 x 64 merker langs X-aksen, Y-linje kompensering

Mediamating

Maksimalt 12 m garantert innenfor en mediabredde på 760 mm og 4 m for mediabredde større enn 760 mm

Mediatykkelse

0,05 mm - 0,25 mm for vanlig 360 kniv, opptil 1,2 mm med Sandblast kniv

Nøyaktighet

0,2 % av bevegelsen, eller 0,25 mm, høyeste verdi gjelder

Hastighet

Opptil 1.440 mm diagonalt

Aksellerasjon

Opptil 4,2 G diagonalt

Knivtrykk

Opptil 1.000 gr

Andre funksjoner

FlexCut (gjennomskjæring med bruer)

Tilkobling

Ethernet, USB, Wi-Fi

Elektrisk tilkobling

230 V AC

Inkludert programvare

Summa GoSign, Summa Cutter Control, Plug-in til Adobe Illustrator og Corel Draw

Skjæreplotter teknologi

Tangensiell kniv

Kontakt oss om

Summa S Class 3 T160