Stahlfolder Ti

Stahlfolder Ti 36 og Stahlfolder Ti 52 er store løsninger i små og medium formater

Små maskiner - stor verdiskapning

De fleksible og allsidige maskinene, Stahlfolder Ti 36 og Ti 52 møter en rekke krav på en overbevisende måte. Ikke bare dekker de et bredt spekter av falsetyper, men de kan også håndtere kremerende jobber med komplekse falser på en enkel måte.

Spesialist på små formater

Med en minimum falselengde på 20 mm er Stahlfolder Ti 36 spesialisten for små formater og miniatyr faksing, som små pakningsvedlegg til farmasøytisk industri. Stahlfolder Ti 52 treffer 50 x 70 markedet med et bredt spekter av falseapplikasjoner, til og med med flere limeanordninger.

Kombinasjon

Utnytt alle fordelene begge maskinene har! Ved å kombinere Stahlfolder Ti 36 og Stahlfolder Ti 52 i en spesialtilpasset konfigurasjon får du større fleksibilitet og kan utnytte formatet til Ti 52 med miniatyrfalsingen til Ti 36. Maskinen er veldig enkel å betjene, takket være det lett forståelige kontrollsystemet med grafiske symboler og lære-modus.

Bra investering

Det gir god avkastning å være så fleksibel. Med en liten investering kan du tilby et bredt spekter av falsede produkter med høy verdiskapning. Din investering vil fort betale seg på bakgrunn av dette. Det er hovedbasisen I langsiktig suksess.

  1. Arkmater
  2. Digitalt kontrollsystem (CCT)
  3. Tilbehør
  4. Falseverk
  5. Falsevalser
  6. Falselommer
  7. Akslinger (slissing)
  8. Utlegg

Les mer på www.heidelberg.com

Kontakt oss om

Stahlfolder Ti

Tor Martin Øvrum

Salg