Mistral 1650 Dual Feed

Solid, presis og brukervennlig, den beste laminatoren.

Kala Mistral 1650 Single Hot Dual Feed

Kala Mistral laminatorer har solide sveisede rammer og automatisk valsekalibrering. Med svært enkel tilgang til alle valser og rullholdere, er Mistral en laminator som gir ekstremt nøyaktig laminering, selv på fulle ruller. Dual Feed modellen lar deg ha to laminat i maskinen til en hver tid, hvilket gjør deg mer produktiv og fleksibel.

Nøyaktigheten er et resultat av svært gjennomtenkte løsninger, som elektrisk valsekalibrering, elektronisk press indikator, en meget stabil, sveiset ramme og et varmelement som holder svært jevn temperatur. I tillegg kan Kala Mistral 1650 utstyres med tilleggsutstyr som gjør det enda enklere å betjene maskinen og levere et strøkent resultat.

Varmejustering

Dersom man ønsker å benytte varmen i lamineringsvalsen, er det bare å skru på varmen og sette den temperaturen man vil ha. Temperaturen kan justeres i intervaller a 5 grad Celsius fra 0 til 60 grader. Den infrarøde lampen i lamineringsvalsen bruker bare noen få minutter på å oppnå ønsket temperatur.

Valsejustering

Med Kala Mistral laminatorer er det svært enkelt å etablere korrekt press på lamineringsvalsen. Når valsen får kontakt med underlaget blir en indikator i kontrollpanelet grønn. Da vet man at valsen har kontakt. Ved å senke valsen ytterligere får man flere grønne indikatorer, og til slutt en gul, etterfulgt av en rød indikator. Med dette prinsippet kan man enkelt etablere det presset man ønsker i lamineringen. For å sikre at valsene har korrekt justering kan maskinen enkelt kalibreres, og det skjer automatisk!

Kvalitetskonstruksjon

Der de fleste laminatorer består av to tårn med valser som holder tårnene på plass, skiller Kala seg ut med en rektangulær, sveiset ramme, der valsene kan plasseres presist i rammen. Dette gjør monteringen av maskinen enkelt og raskt, det gjør det lett å flytte på maskinen og det tillater mange rullholdere å være montert i maskinen samtidig.

Nyttige tilleggsfunksjoner

Til en Kala Mistral kan man velge til tilleggsutstyr som knivtrimmer, Antistatisk wire, LED lys og fjernkontroll. Vi i Luth Gruppen kan anbefale det utstyret som passer dine behov best. Ta gjerne kontakt med en av våre salgsrepresentanter for mer informasjon.

Spesifikasjoner

Lamineringshastighet

Fra 0,3 til 6,5 meter per minutt

Maksimal mediabredde

1650 mm

Maksimal arbeidsbredde

1710 mm

Lamineringstykkelse

Opptil 50 mm

Valsediameter

114 mm

Maksimum mediadiameter (laminat/print)

230 mm

Oppvarmingstid

7 minutter fra romtemperatur til 40 0C

Varmesystem

Intern Infrarød

Lamineringstemperatur

30-60 0C (5 0C intervaller)

Kontrollpanel

Digitalt panel, fotpedal

Trykkjustering

Elektronisk, med LED indikator som viser press

Rullkjerne diameter

77 mm (3 tommer)

Inkluderte kjerneholdere

7 identiske og universale rullholdere, pluss en enklere rullholder for mating av små ruller

Strømtilførsel

230V AC, 8A, 1800 W

Dimensjoner

2060 x 820 x 1530 (B x D x H)

Vekt

230 kg

Kontakt oss om

Mistral 1650 Dual Feed