Magnus Q800

Kodak Magnus Q800 er en høyproduktiv CTP maskin hos ledende trykkerier i 70 x 100 formatet.

Raskeste CTP på markedet

Den nye T-speed Plus opsjonen gjør Magnus Q800 til den raskeste 8-siders CTP maskinen på markedet med en hastighet på opptil 84 plater I timen. Alternativt kan du velge et 28- eller 45-sider per time system og enkelt oppgradere hastigheten etter behov. T-speed støttes av alle nivåer av automatikk, inkludert den nye Multi-Pallet Loader (MPL), som kan holde opptil 3.200 plater i opptil 4 formater.

Perfeksjonert Plateeksponering

Kodak Magnus Q800 CTP leverer eksepsjonell produktivitet og effektivitet, for å tilfredsstille behovene til kommersielle trykkerier, uansett størrelse. Ved å kombinere opsjonen 10-micron Kodak Staccato rastrering, Kodak Prinergy arbeidsflyt og Kodak digitale offset plater, kan Magnus Q800 levere fotorealistiske resultater som du knapt trodde var mulig.

Bunnsolid

Kodaks termiske Squarespot teknologi er standard på alle Magnus Q800 CTP maskiner. Squarespot kompenserer automatisk for temperaturrelaterte platebevegelser, det være seg at platen blir større eller mindre som følge av temperatur. Dette gir presis og konsekvent eksponering fra plate til plate og fra maskin til maskin.

Bærekraftig

Magnus Q800 platesettere og Kodak Sonora prosessfrie plater er en perfekt kombinasjon. Sonora platene reduserer miljøbelastningen ved å eliminere behovet for fremkallere, og de håndterer den høye hastigheten en Magnus platesetter leverer, så du kan trykke raskere samtidig som du gjør miljøet en tjeneste.

Rask reparasjon

Magnus Q800 er designet med mulighet for remote tilkobling, hvilket gjør det mulig å stille diagnose og løse problemer remote. Når du slipper å vente på en tekniker, sparer du både tid og penger, og du kommer raskere i produksjon igjen.

Laserhode

Laserhodet i en Magnus 800 produser termiske punkter i "Squarespot". Kodak har patentert denne eksponeringsteknologien som sikrer skarpe punkter på platen.

Tilkobling til Prinergy arbeidsflyt eller til andre arbeidsflytleverandører som må levere Tiff filer til Magnus 800 frontend.

Auto Pallet Loader (APL)

Denen CTP leveres med Auto Pallet Loader som opsjon. Opp til 1500 plater mates på pall inn i APL. Dette er en meget rasjonell løsning for trykkerier med større plateforbruk. APL kan leveres med ekstra kassett for å håndtere flere plateformater on-line.

Plateteknologi

Magnus 800 egner seg utmerket for kjemifrie plater. Leveres også med fremkallingsmaskin hvis ønskelig.

Kontakt oss om

Magnus Q800