Epson SureColor SC-V7000

Strøkne farger, supre gråtoner, og gode forløpninger

Den kreative designerens beste venn.

EPSON SureColor SC-V7000 er en flatbed UV printer som lar silketrykkerier, kommersielle trykkerier, skilt makere, og fotolaboratorier utvide sin portefølje med trykk direkte på plater. Denne råtassen kan selvsagt også printe på myke medier, selvom de fleste nok vil investere i en slik maskin for å utnytte potensialet med print rett på platen. Enten det er et dørblad, en akrylplate, eller skummet PVC: SC V7000 løser oppgaven.

Epson SureColor SC-V7000

100 % utviklet av EPSON.

Dette gir store fordeler. EPSON benytter sine nyeste «Precision Core» skriverhoder med variabel dråpestørrelse. Presision Core er et kort de holder tett til brystet, som ingen andre får nytte av. Det er en lite bevart markedshemmelighet at Epson selger sine printerhoder til øvrige leverandører, men den beste teknologien holder de altså for seg selv.

10 fargekanaler

SC-V7000 har 10 fargekanaler. Hvitt blekk og klar lakk er selvskrevent for en hver flatbed i disse dager. Selvsagt har SC V7000 dette på plass. Kombinert med umiddelbar tørke, gir disse to kanalene kreative effekter de øvrige blekk-teknologiene kan se langt etter. Rødt blekk bidrar til økt fargerom og reduserte blekk kostnader. Kanalene for Grått, Light Magenta og Light Cyan, bidrar til høyere utskriftskvalitet og mer stabile fargetoner. Epson har tatt med mange års erfaring fra andre printermodeller inn i denne flatbedmaskinen og utskriftskvaliteten er veldig imponerende.

Flatbed Controller

Den medfølgende programvaren EPSON Flatbed Controller lar operatøren enkelt posisjonere og gjøre klart utskriftsfiler. Det er egne innstillinger for lag av hvitt blekk og lakk. EPSON Flatbed Controller installeres på en Windows PC, og brukes til å styre maskinens utskrifter. En innebygget skjermholder gjør det enkelt å plassere PC’en på en brakett på maskinen. Dette gir en veldig god oversikt over filer som skal bli, og som har blitt produsert.

 

Smarte og nyttige funksjoner

En innebygget høydesensor i skrivehodet sørger for å avlese materialtykkelsen med høy presisjon. Skrivehodet har dessuten anti-krasj-funksjon, slik at det ikke skal bli ødelagt av å komme borti mediet. Langs bordets nullpunkt, finnes anleggspinner som kan skrus opp og ned for rask og presis plassering av plater.

 

Godt design

SC-V7000 er en flott designet maskin med stilrene linjer, og enkel adkomst til viktige funksjoner. Vakuum er delt inn i 4 uavhengige soner som kan slås av og på ved behov. Mediet kan være opptil 80 mm tykt. Bordets format på 250 x 125 cm gjør at det er stort nok til populære plateformater. EPSON SureColor SC-V7000 er enkel å ta i bruk.

Nøkkelfunksjoner:

·        Utskrift på plater med opptil 80 mm tykkelse

·        Enkel betjening av maskinen

·        Meget høy printkvalitet

·        EPSON produsert skrivehode, maskin og blekk


Spesifikasjoner

Skrivehode                            

EPSON Micro Piezo

Maksimal oppløsning            

720 x 1.440 dpi

Blekk                                      

EPSON UltraChrome UV blekk

Fargekanaler                          

10

Farger                                    

Cyan, Magenta, Yellow, Black, Red, Grey, Light Magenta, LightCyan, White, Varnish

Blekkpatroner                        

1.000ml

Minimal dråpestørrelse          

3,5 picoliter

Utskriftsområde                    

Opptil 2.500 x 1.250 mm

Tilkobling                              

USB via Epson Flatbed Controllerprogramvare på Windows PC

Dimensjoner                          

4.635 mm bred, 2.768 mm dyp, 1.730 mm høy

Elektrisk tilkobling                

200- 240 V AC, 50/60 Hz

Kontakt oss om

Epson SureColor SC-V7000