Easymount 1600 Cold

Kvalitetslaminator uten varme som gjør jobben effektivt

Easymount 1600 Cold

Denne laminatoren er en solid konstruert laminator med arbeidsbredde som passer til 1525 mm formatet og smalere. Den har rullholdere med mottaker i, så man slipper å tre på kjerneholdere på rullholderen. En linjal på rullholderen gjør det enkelt å sentrere laminatet og printrullen sentrert i maskinen.

Displayet er elektronisk og svært enkelt å betjene. Et større hjul lar deg justere hastigheten trinnløst fra 0 til 6 meter per minutt. Det motoriserte fremtrekket kan også kjøres baklengs. En fotpedal gjør det mulig å sette i gang laminatoren uten å måtte ta fokuset vekk fra hastighetshjulet. Man kan sette i gang laminatoren med pedalen, etablere hastigheten, og med et enkelt trykk på displayet kan man la laminatoren gå uten å måtte ha foten på pedalen.

Varmejustering

Denne modellen har ikke varme i lamineringsvalen, bildet over avviker derfor noe fra faktisk modell.

Valsejustering

Easymount laminatorer er svært enkle å etablere korrekt press på lamineringsvalsen. Når valsen får kontakt med underlaget blir svinghjulet lett å rotere. Da vet man at valsen har kontakt. Deretter kan man rotere på en indikator så man lettere ser hvor langt man har sveivet hjulet når man etablerte presset. Dette er ikke nødvendig å gjøre, men et hjelpemiddel dersom man må åpne valsene frekvent.

Kvalitetskonstruksjon

I likhet med resten av Easymount serien er denne modellen designet av Vivid og satt sammen av holdbare høykvalitets komponenter. Maskinen er perfekt for plakater, grafikk, skilt og selvklebende folier. Easymount er en allsidig laminator som lar deg laminere ruller, ark og plater. Vi anbefaler Easymount Flow ved platelaminering og for større flak.

Spesifikasjoner

Lamineringshastighet

Opptil 6 meter per minutt

Maksimal mediabredde

1600 mm

Lamineringstykkelse

Opptil 25 mm

Valsediameter

130 mm

Oppvarmingstid

-

Varmesystem

-

Lamineringstemperatur

-

Kontrollpanel

Digitalt

Trykkjustering

Manuelt, med indikator

Rullkjerne diameter

77 mm (3 tommer)

Strømtilførsel

230V AC, 13A, 1500 W

Dimensjoner

2190 x 650 x 1255 (B x D x H)

Vekt

245 kg

Kontakt oss om

Easymount 1600 Cold