Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

07 PrintMedia i full produksjon med Heidelberg XL106-8-P

Publisert: 12.08.2016
07 PrintMedia i full produksjon med Heidelberg XL106-8-P
Trykkinstruktør Wim Geentjens fra Heidelberg Belgia og Administrerende direktør Åsmund Krogstad under akseptansetesten på Aurskog. I bakgrunnen trykkinstruktør Per Bruksås.
07 PrintMedia på Aurskog godkjente installasjonen av XL106-8-P den 1. juli. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

Administrerende direktør Åsmund Krogstad uttaler følgende:

Det har nå gått noen uker siden akseptansetesten.  En ting er, at en instruktør kjører test, men noe annet når trykkerne skal stå alene å kjøre.  Det er bare en ting å si om det, våre trykkere er fantastiske dyktige og maskin oppfører seg eksemplarisk!  Det vil si at den innfrir våre krav til både innstillingstider og hastigheter.  Vi er veldig fornøyd med det  valget vi har gjort.

Produksjonssjef Terje Pedersen føyer til: 

Dette er vårt nye flaggskip i 07 PrintMedia.  installasjon og opplæring har gått etter plan og over all forventning.  Stor takk til Luth Gruppen.  Våre trykkere klarer å få mye ut av maskinen etter kort tid, er imponerende.  Gleder meg til fortsettelsen utover høsten med å se effektiviteten på denne maskinen.

 

 

Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo