Telefon: 22 90 40 00 • Faks: 22 90 40 50
E-post: post@luthgruppen.no
heidelberg

    

 

Nyheter

30. april 2020

Nyhet fra Epson: Rimelig sublimeringspriner nå på kampanje!

Luth Gruppen har tatt inn i vårt sortiment den helt nye Epson SC-F500. Denne printeren er myntet på produksjon av gaveartikler, polyester drakter og T-skjorter, kaffekopper, musematter, navnskilt, plastkort, premier osv.
Les mer
31. mars 2020

Luth Gruppen er leveringsdyktig i korona tider!

Vi har et rikholdig lager av forbruksmateriell til grafisk og skilt&dekor samt storformat. Dette er vår styrke. Vi har løpende kontakt med våre leverandører. Så langt er det "business as usual" de aller fleste steder. Selv gummidukfabrikken til Trelleborg som er lokalisert i nord Italia er operativ. Et unntak er Isopropanol hvor hele leveringssituasjonen er totalt forandret som følge av korona krisen. Luth Gruppen er leveringsdyktig også her og vi prioriiterer våre faste kunder. Prisene her har skutt i været.
Les mer
24. mars 2020

Valutakursene gir utfordringer for Luth Gruppen

Vi importerer praktisk talt alt vi lagerfører og selger fra utenlandske produsenter. Det aller meste faktureres i Euro. Den gjennomsnittlige Euro kursen de første 16 dagene i mars er 11,15. Sammenlignet med snitt kursen i januar på 9,93 er økningen på 12,2%. Og kursen den 23. mars var 12,26! Dette vil gi utslag i økte priser på både forbruksmateriell, utstyr, maskiner og reservedeler.
Les mer
25. november 2019

Storsuksess med Summa flatbed skjærebord i 2019!

Dette året har vært et bevis på at suksess avler suksess! Luth Gruppen har solgt hele 8 Summa F1612 flatbed skjærebord i år. Disse kommer i tillegg til en rekke Summa rullskjærere. Sist ut var K Nordahls Trykkeri AS på Sortland, Hallingdal Trykk på Gol, Bjørkmanns AS i Alta, Lier Grafiske AS i Lier, Superprint AS i Vestby, Fagtrykk AS avd. Namsos og GV Reklame AS i Verdal.
Les mer
30. september 2019

Åpent Hus 15. og 16. oktober

Vi har arrangert Åpent Hus i mange år gjennom Luth Gruppens 126-årige historie. Årets utgave byr på spennende relasjoner, et møte med menneskene bak Luth Gruppen, og en titt på flere av våre bestselgende produkter. Kom innom, møt flinke folk fra resten av bransjen, og nyt noen forfriskninger underveis.
Les mer
Copyright © Luth Gruppen 2008 • Webdesign og CMS: InCreo